Szezon értékelés: Sági Bence

2013.11.29 14:43

Kérdések, válaszok:
 
1. hogyan értékeled a teljesítményed ősszel?
 
"Sajnos az első 6 fordulóban a sérülésem miatt nem tudtam hozzátenni semmit a csapat játékához, azt követően a Mester fokozatosan épített be a csapatba, így Szécsény ellen már végigjátszhattam a mérkőzést. 1 év kihagyás után úgy érzem, hogy a sérülésemhez képest jól szálltam be a játékba és bizonyos mértékben hasznos voltam a csapat számára. Amiben van mit fejlődnöm, az a kondíció, ennek hiánya sajnos nagy mértékben meghatározza a játékomat, negatív irányba."
 
2. Mi a véleményed a tabellán elért 15. helyről?
 
"Mindig nehéz feldolgozni egy futballista számára, ha folyamatos kudarc éri a csapatát, ezzel én is így vagyok. Nem gondolom, hogy jogosan szereplünk a tabella utolsó előtti helyén, mert az egyéni képességeink másra hivatottak. Sajnos mint csapat nem szereplünk jól, én ezt leginkább egyes játékosok egyéni teljesítményének tudnám be, akiknek a posztja túlságosan meghatározó ahhoz, hogy fél vállról lehessen venni."
 
3. Milyen változásra lenne szükség, hogy előrébb kerüljünk?
 
"Elsősorban igazolnunk kell, az említett posztokra, ami nálam mondjuk minimum négy játékost jelent, a kezdőcsapatba. Ha ezt nem lépjük meg, nagyon vékony lesz a jég lábunk alatt."
 
4. Mit vársz a tavasztól?
 
"Le kell zárnunk az elmúlt pár hónapot magunk mögött és végleg kiverni a fejünkből. Tudom, hogy közhelynek tűnik, de csak így léphetünk előre. Új erővel, új lendülettel és bízva abban, hogy jobban kijön a lépés számunkra.
Kérdeztél a sérülésemről is: Minden meccs előtt nagyon nehéz a pályára lépni úgy, hogy pszichikailag benned van, már egyszer megsérültél és újra előfordulhat. Ami adott esetben a munkámba is kerülhet, nem beszélve a sok fájdalomról, amit át él az ember. Ezért is kívánok Holman Tominak mielőbbi felépülést és kitartást! Én pedig ígérem, hogy mindent megteszek a csapatért! "
 
"Hajrá Vadkert!"