MÁLNA KUPA Győzelem!

2012.08.06 09:31

2012 MÁLNA KUPA

Második alkalommal veszünk részt a berekenyei málna kupán. A tavalyi tornától eltérően az idén 4 csapat harcolt a kupáért. A házi gazda Berkenye SE,

a Váci Ifi fiataljai, az NBIII-ból kieső BSE, illeve (mi) a megye 1 újonca Érsekvadkerti SE.

A két mérkőzés győzese játszatott a az 1. helyért, a két vesztes pedig a 3.helyért. Tavaly kör mérőzésre került sor a 3 csapat közül.

Az első mérkősés hazi győzelemmel zárult. A váci ifi kéőn eszmélt így  berkenye meg tuddta tartani az előnyét és az a döntőt jelenttette számukra.

 Berkenye SE - Váci Ifi 2:1

 

 Nagyobb szünet után a 2.mérkőzésen a BSE-vel száltunk harcba a tovább jutásért. A BSE keménye védekezett tolajnon képpen az első félidőbbe kétszer-háromszor kerültünk igazásn helyzetbe de az Varga Gyula gólra is váltotta. A második félidőbe massívabban támadtott a BSE mejnek meg lett az eredményíe. A szöktetésből megindulva gólt szerzet korbábbi játékovunk Dudás Gábor. A továbbiakba nem változott az eredmény így Ez maradta  végeredmény. Így a döntőbe Berkenye SE-vel találkozunk. A mérkőzés krónikájához tartozi hogy Sági Bence és Szabó László már az elő félidő elején sérülést szenvedett és mivel cserénk nem volt így ember hiányosn játszottunk szinete végig.

 Érsekvadkerti SE - Balassagyarmati VSE 2:1 (Varga Gy. 2x)

 

 3.helyért szált harca a BSE és Váci Ifi. Ismét az ifistát egy korai gólt kaptak. De aztán aztán sikedrült fordítani a fárdtabb BSE ellen így meszerzbe a harmadik helyet.

Balassagyarmati VSE - Vác Ifi 2:3

 

 Következhetett a döntő.

Mivel nem voltunk meg illentve csere se volt ezér 3 vadkerti ifista: Őszi Ádám, Gidrányi Dániel, Terenyei Ákos személyével megodódott ez a progléma is.

Az első félidőbe egyenrangú ellen felen voltnunk a hazaiakkal. Egy-két helyzet volt mind két csapat nál de nem született gól. A másodif félidőbe hidegzuhaly jelentett a számunkra. Ugyanis két helyzetból két gólt szerzett berkenye és elúszni látszódott a kupa. Aztán előbb egy szabadrúgásból Kakulya György a hálóba csavarta a labdát majd után a Varga Gyula egy szüktetés után a kapus mellet a hálóba gurított. Ez is maradt a vége így jötettek a három 11-es a kupáért.

Berkenye kezdett: De már az elsőtt erondották ugyani Ficza Norbert odara tolta a labtát.

VADKERT: Holman Tamás állt a labda elé és a jobb alsóba lő. (Nálunka az előny)

Berkenye: Norbi hiába érzi a labda a ívét a bal fölsőbe keüla labda.

VADKERT: Paulicsek Márk következi, a kapus elvetődik és középre rúgja a labdát. (1:2)

Berkenye: Feszült pillanatok a kihagyja a vége. Rákászül, ellövi, Norbi pedig ismét kitolja a jobbszélre lőtt labtát így 2012 BERKENYEI MÁLNA KUPA GYŐZTES ÉRSEKVADKERTI SE !!!!!!!!!

Bekenye SE  - Érsekvadkerti SE 2:2

11-esek:

Berkenye SE       x   1  x

Érsekvadkerti SE  1   1   -

 

Kupa győztes Csapat:

Ficza Norbert, Hajdúk Richárd, Nagy Róbert, Mácsik Levente, Holman Tamás, Kakuja György, Szabó László, Sági Bence, Varga Gyula, Kovács Ákos, Paulicsek Márk, Keresztes Gábor, Gidrányi Dániel, Őszi Ádám, Terenyei Ákos, EDZŐ: Ifj. Holman József