Felkészülési Mérkőzések 2012 Nyár

2012.08.12 18:49

2012.07.29.

Patak SE - ÉVSE

Felnőtt: 1:3

Ifi: 3:8

 

2012.08.05.

Málna Kupa, Berkenye

Második alkalommal veszünk részt a berkenyei málna kupán. A tavalyi tornától eltérően az idén 4 csapat harcolt a kupáért. A házi gazda Berkenye SE,

a Váci Ifi fiataljai, az NBIII-ból kieső BSE, illeve (mi) a megye 1 újonca Érsekvadkerti SE.

A két mérkőzés győzese játszatott a az 1. helyért, a két vesztes pedig a 3.helyért. Tavaly kör mérőzésre került sor a 3 csapat közül.

Az első mérkősés hazi győzelemmel zárult. A váci ifi kéőn eszmélt így  berkenye meg tuddta tartani az előnyét és az a döntőt jelenttette számukra.

 Berkenye SE - Váci Ifi 2:1

 

Nagyobb szünet után a 2.mérkőzésen a BSE-vel száltunk harcba a tovább jutásért. A BSE keménye védekezett tulajdonképpen az első félidőbe kétszer-háromszor kerültünk igazán helyzetbe de az Varga Gyula gólra is váltotta. A második félidőbe masszívabban támadott a BSE melynek meg lett az eredménye. Egy szöktetésből megindulva gólt szerzet korábbi játékosunk Dudás Gábor. A továbbiakba nem változott az eredmény így ez maradta  végeredmény. Így a döntőbe Berkenye SE-vel találkozunk. A mérkőzés krónikájához tartozi hogy Sági Bence és Szabó László már az első félidő elején sérülést szenvedett és mivel cserénk nem volt így ember hiányosan játszottunk szinte végig a mérkőzést.

 Érsekvadkerti SE - Balassagyarmati VSE 2:1 (Varga Gy. 2x)

 

 3.helyért szált harca a BSE és Váci Ifi. Ismét az ifistát egy korai gólt kaptak. De aztán aztán sikedrült fordítani a fárdtabb BSE ellen így meszerzbe a harmadik helyet.

Balassagyarmati VSE - Vác Ifi 2:3

 

 Következhetett a döntő.

Mivel nem voltunk meg, illentve csere se volt ezért 3 vadkerti ifista: Őszi Ádám, Gidrányi Dániel, Terenyei Ákos személyével megoldódott ez a progléma is.

Az első félidőbe egyenrangú ellenfelek voltunk a hazaiakkal. Egy-két helyzet volt mind két csapatnál de nem született gól. A második félidőbe hidegzuhanyt jelentett a számunkra. Ugyanis két helyzetból két gólt szerzett berkenye és elúszni látszódott a kupa. Aztán előbb egy szabadrúgásból Kakulya György a hálóba csavarta a labdát majd után a Varga Gyula egy szöktetés után a kapus mellet a hálóba gurított. Ez is maradt a vége így jöhetett a három 11-es a kupáért.

Berkenye kezdett: De már az elsőt elrontották ugyanis Ficza Norbert odara tolta a labdát.

VADKERT: Holman Tamás állt a labda elé és a jobb alsóba lő. (Nálunk az előny)

Berkenye: Norbi hiába érzi a labda a ívét a bal fölsőbe kerül a labda.

VADKERT: Paulicsek Márk következik, a kapus elvetődik és középre rúgja a labdát. (1:2)

Berkenye: Feszült pillanatok a kihagyja a vége. Rákészül, ellövi, Norbi pedig ismét kitolja a jobbszélre lőtt labtát így 2012 BERKENYEI MÁLNA KUPA GYŐZTES ÉRSEKVADKERTI SE !!!!!!!!!

Berkenye SE  - Érsekvadkerti SE 2:2 (Varga Gy., Kakulya Gy.)

11-esek:

Berkenye SE       x   1  x

Érsekvadkerti SE  1   1   -

 

Kupa győztes Csapat:

Ficza Norbert, Hajdúk Richárd, Nagy Róbert, Mácsik Levente, Holman Tamás, Kakuja György, Szabó László, Sági Bence, Varga Gyula, Kovács Ákos, Paulicsek Márk, Keresztes Gábor, Gidrányi Dániel, Őszi Ádám, Terenyei Ákos, EDZŐ: Ifj. Holman József

 

Végeredmény:

1. Érsekvadkerti SE

2. Berkenye SE

3. Váci Ifi

4. Balassagyarmat VSE

 

2012.08.11.

Dejtár SE - ÉVSE

Felnőtt: 1:3

Játszottak: Ficza Norbert, Őszi Ádám, Bihari Bence, Holman Tamás, Laczó Péter,  Kovács Ákos, Kakulya György, Mácsik Levente, Szabó Levente,

Keresztes Gábor, Varga Gyula, Paulicsek Márk, Nagy Róbert, Valusz Martin,

Ifi: 2:2